Warkah Ramadhan

Nabi s.a.w bersabda: "Orang yang lebih berhak mendapat syafaatku pada hari kiamat ialah oarang yang lebih banyak selawatnya kepadaku." Ibn Mas'ud r.a

Khamis, Mac 24, 2011

Jangan Bermain Kat Luar Bila Maghrib

Itulah pesanan orang-orang tua kita, dari dulu sampai sekarang sama saje bunyi ayatnya. Mungkin tak pernah terjadi apa-apa kata-kata ini di buat endah tak endah.

Terima kasih kepada En. Ahmad koretanisma a.k.a Wak Dojey kerana memberi peluang kepada saya memaparkan gambar ini.

(Ucapan sepatah dua kata dari penangkap gambar (Koretanisma))
Gambar ni diambil pada 23 March 2011, kat kg senibong, permas. Punya seronok sehingga tak terkata kerana setakat ni, ini la outing yg paling merah nampak sunset. selesai dari shoot, balik rumah baru perasan yang kat awan menyerupai macam rupa sesuatu....senyum sinis plak tuh...so? anda sendiri nilaikan...maybe kebetulan sahaja kot

hanya Allah sahaja maha mengetahui
p/s: no heavy editting, hanya betulkan WB sahaja...dan ini dari single exposure

2 ulasan:

koretan berkata...

hahaha...thanks midi share gambar nih kat blog ko...rasanya hanya kebetulan je kot...anyway semuanya kebesaran Ilahi juga...koretan

aleen aiden berkata...

hu3,mula2 tengok tadi xprasan pun.bile dah d highlight pasal 2 ,baru tengok balik gamba d atas.ngeri ouh!hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...